Everyone is a mentor

BE PART OF THE MOVEMENT, BE A MENTOR

Everyone is a mentor

BE PART OF THE MOVEMENT, BE A MENTOR

Je zit in een situatie waarin je een keuze gaat maken. Of in een situatie waarin iemand anders de keuze voor jou maakt, als jij ‘m niet maakt. Het maken van keuzes is vaak lastig. Zeker als de gevolgen groot zijn. Hoe weet jij wat echt bij jou past?  Ontdekken wat echt wat bij je past is een sociaal proces. ‘Everyone is a mentor’ is een houding die jou sneller helpt ontdekken waar je maximaal van waarde bent op een wijze die jou energie geeft.

TRAINING: EVERYONE IS A MENTOR

Kiezen kan ingewikkeld zijn. Want wat wil je nu eigenlijk écht? Een keuze maken als andere mensen erbij betrokken zijn is nog lastiger, want er komen extra gevoelens bij zoals, ben ik goed genoeg, straks blijf ik alleen, gevoelens van teleurstelling, bij je, manager, ouders of partner.

Keuzes maken doe je vaak niet alleen. Sterker nog, wanneer je je ambitie, plan of twijfels bespreekt met anderen kan je tot inzichten komen die helpen nieuwe perspectieven te vormen, als je de juiste mensen om je heen hebt. Iedereen is een mentor, is een levenshouding die je kiest.

In deze training delen we inzichten en tools met jou en leer je de vaardigheden waarmee je het juiste verdiepende gesprekken kunt voeren en -nog- sneller, de keuzes te maken die écht bij jou passen. Mentorschap is de beste en leukste manier om keuzes te toetsen en te borgen in jouw systeem. Daarnaast kun je met deze tools ook anderen helpen sneller de keuzes te maken die écht bij hen passen. Het mentoren van anderen helpt je ook om jouw inzichten en keuzes te borgen in jouw systeem.

leerdoelen

Na de training ben je in staat: de principes van Social Deep Learning toe te passen; de processen waarmee je psychologische veiligheid creëert te beïnvloeden;

  • spanning of onrust in jezelf te vertalen naar een ambitie;
  • je ambitie concreet, haalbaar en inspirerend te verwoorden;
  • te sturen op het soort relaties die je helpen keuzes te maken;
  • sneller keuzes te maken die zowel voor jou en jouw omgeving goed zijn;
  • een inspirerend mentor te zijn.

Mentorschap in actie

Onze missie is om persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom hebben we een mentor-2-mentor APP gelanceerd. Een veilige omgeving waar mensen inspirerende mentoren kunnen vinden. Als je de training hebt afgerond kun je hier een mentor zijn voor anderen (en je eigen mentor zoeken). Maak een account aan en breng je mentor skills in de praktijk.

Steven de Lira

Trainer & personal development expert

Gepassioneerde trainer met een liefde voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling en ambities.

M. 06 412 547 50
E. steven@iseekme.com

Sponsorship

Wij geloven dat iedereen een mentor is, iemand die luistert, de juiste vragen stelt en helpt tot nieuwe inzichten te komen. Het zijn mensen zoals jij en ik met wie je van gedachten wisselt en spart over oplossingen.

Het is onze missie om sociaal-emotionele ontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken. Toch heeft niet iedereen zo’n netwerk of kan het betalen. Daarom sponsoren wij, voor iedere betaalde inschrijving, iemand die onvoldoende financiële ruimte heeft, om de training te volgen.

Trainingsdata & Inschrijven

Hé, wat gaaf dat je mee wil doen aan de online training ‘everyone is a mentor’. De beschikbare data en tijden vind je hiernaast. Voor meer uitleg over de training, klik je op onderstaande knop.

De kosten bedragen € 350,- (ex. BTW).

Wil je een training plannen voor jouw team of groep? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

donderdag 15 en donderdag 22 september van 14:00 tot 17:30 uur
€ 350,00

Subtotaal
BTW
Totaal


Patricia Bakker
Patricia Bakker

ANWB

Wat was het een mooie training! met onbekenden die heel snel als bekenden aanvoelden, vanachter een scherm tóch de diepte met elkaar in durven gaan, door de juiste vragen te stellen échte verbinding maken… en daardoor dus leren hoe je een goede mentor bent voor die ander die straks met een vraag bij jou aanklopt. ik ben er klaar voor en kan niet wachten!

👉Everyone is a mentor.

AMZAH MOELAH
AMZAH MOELAH

ABN Amro

Vond het twee zeer boeiende sessies die ik mocht volgen. Het was ook een voordeel dat de groep klein was, hierdoor iedereen goed aan bod kwam en er veel ruimte voor interactie was.

Joanita Tibbertsma
Joanita Tibbertsma

ABN AMRO Bank

Mijn ‘day after’ gevoel is: ik ben blij dat ik deze training Everyone is a Mentor heb gevolgd. Blij en dankbaar voor de inzichten, theorie, inspiratie, energie. En de vragen, het meedenken en ook het vertrouwen van de andere deelnemers. Samen doen, samen leren en samen anderen helpen. Die combinatie van leren en anderen helpen en de inhoud, maakt deze training waarde- en betekenisvol.
Nathalie Hazenberg
Nathalie Hazenberg

ABN AMRO Bank

De ‘day after’ voelt heel relaxed. Gaaf om zulke mooie mensen te ontmoeten en uit te wisselen over echte ‘life changing moments’. Ik ondersteun jullie missie van harte en voel me vereerd om straks één van de eerste mentoren van jullie platform te mogen zijn dat deep learning voor iedereen toegankelijk wil maken. Hier gaat het om: sharing is caring!

achtergrond informatie

Er staan drie documenten voor je klaar. De eerste is de inhoudelijke cursusinformatie, het tweede biedt informatie over de principes van iSeekMe en als laatste een uitnodiging en toelichting op het maatschappelijk probleem. Heb je nog vragen of wil je gewoon eens sparren? Neem dan gerust contact met ons op.